Kaip pateikti ištrynimo prašymą
Prisijunk prie OneManNaudok tos paskyros, kurią nori ištrinti, vartotojo vardą ir slaptažodį.
Atidaryk „Paskyra“Eik į Paskyra → Privatumas ir paskyros kontrolė.
Pasirink nuolatinį ištrynimąĮrašyk slaptažodį ir ekrane nurodytą tikslų DELETE patvirtinimą, tada patvirtink galutinį įspėjimą.
Prisijungti ir ištrinti paskyrą
Kas ištrinama
Ištrynus įprastą OneMan member paskyrą pašalinamas paskyros įrašas ir su ja susieti OneMan progreso duomenys per duomenų bazės cascade taisykles.
- Paskyros / profilio duomenys ir išsaugoti nustatymai.
- Skillų, questų, diaries, Combat Achievements, boss KC ir Collection Log duomenys.
- Su RuneLite susietas progresas, bank/storage snapshotai, clue/STASH būsena ir susiję account-intelligence duomenys.
- Chronicle, roadmap/session duomenys ir su paskyra susieti Discord ryšio duomenys.
Ištrynimas ir deaktyvavimas
Ištrynimas skirtas būti negrįžtamas. Deaktyvavimas yra kitas veiksmas: jis sustabdo prisijungimą ir RuneLite sync, tačiau paskyros duomenys paliekami, kad paskyrą būtų galima reaktyvuoti vėliau.
Duomenų saugojimo terminus, taikomus iki paskyros ištrynimo, rasi OneMan Privatumo puslapyje. Privatumas ir duomenų saugojimas